Velg fagområde

Rask levering skiller oss ut!

 

For å kunne være en «lokal» leverandør, har vi fire avdelinger i Norge.

Vi kan dermed løse vanskelige bestillinger på kort varsel, meget raskt og effektivt.

Elektrikere

 

Med faglærte elektrikere kan vi vise til mange års erfaring og meget gode referanser. Alle våre elektrikere har enten norske Fagbrev eller DSB godkjenning, FSE og HMS kurs. I vår database finner du elektrikere som utfører montering, feilsøking, vedlikehold og reparasjon av elektriske anlegg, tavler, sikringsskap og styringsskap. Har du kompliserte eller mindre oppdrag, større prosjekter eller service? Våre elektrikere har høy arbeidskapasitet og er klare til nye utfordringer.

Ventilasjonsmontører

 

Vi har lang erfaring med ventilasjonsmontører, og flere faste kunder som velger oss igjen. Våre arbeidere er vant til å jobbe på ulike prosjekter, og fungerer like godt på små boliger som store byggeplass prosjekter. I vår database finner du også kandidater med arbeidserfaring som bas/formann. Ventilasjonsmontørene i ALL10 Bemanning kan selv beregne og bestille material, lese tekniske tegninger, avmontere gamle samt montere nye anlegg. Alle har god kjennskap til norske systemer og standarder.

VVS-montører

 

Våre VVS-montører/rørleggere har jobbet over hele Norge i flere år med ulike prosjekter: Alt fra boligbygg, skoler, hoteller og sykehus. De har erfaring med å skifte og montere sanitets-, brannvern-, varme, og kjøleinstallasjon. De fleste VVS-montører/rørleggere vi ansetter har godkjent utdanning av NOKUT. Alle arbeidere har god kjennskap til norske systemer og standarder.

Tømrere

 

I vår database har vi flere høykvalifiserte tømrere som er klare til nye oppdrag. Alle har bred erfaring fra Norge og kan utføre de fleste arbeidsoppgavene, alt fra nybygg til rehabilitering. Tømrere i ALL10 Bemanning har meget gode kompetanse og er alltid engasjerte i jobben.

Forskalingssnekkere

 

Forskallingssnekkere i ALL10 Bemanning er vant til å jobbe på alt fra mindre byggeplasser til storprosjekter i hele Norge. De har lang erfaring innen fundamentering, forskaling, armering, utstøping av betong, produksjon av betongelementer, bygging av støpeformer, forsterkere, betongrehabilitering og fuging. Våre forskallingssnekkere utfører arbeid ut fra tegninger og arbeidsbeskrivelser. De viser engasjement, er sosiale og er en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet hos våre kunder.

Malere

 

Malere fra ALL10 Bemanning har en lang erfaring innen maling både på bolig, bygg og kontor. De utfører arbeid både innendørs og utendørs. Alt fra sparkling, sprøytemaling, sprøytesparkling, tapetsering og priming av vegger. Alle våre malere kan settes til de fleste arbeidsoppgaver der de løser dem selvstendig og bra. De er ikke redde for å ta i tak der det kreves.

Kvalifiserte arbeidere

 

Alle våre ansatte er høykvalifiserte og kan tilpasser seg raskt til nytt arbeidsmiljø. Dette gjør at de er svært effektive fra første arbeidsdag.

 

Industrielektrikere

 

Industri-elektrikere fra ALL10 Bemanning har utført flere prosjekter innen industribransjen i Norge. De har erfaring fra onshore, skip, samt store industrihaller. Kabelgater, feilsøking, montering av elektriske anlegg, produksjonslinjer, automatiske anlegg, elektronikk og styresystemer er hverdagsoppgaver for våre ansatte. Mange av dem har tilleggskurs som bl.a.: EX, GKS og Lift.

Industrirørleggere

 

I vår database finner du flere kvalifiserte industrirørleggere. De har erfaring både fra offshore og onshore, samt utført arbeid på installasjoner på skipsverft. Arbeidsoppgavene har vært hydraulikk og sentralvarme, montering av rørsystemer på skip, rørledninger, samt brannverninstallasjon. Takket være sin lange erfaring kan de påta seg oppgaver selv på de mest krevende prosjekter.

Ventilasjonsmontører i industribransjen

 

Vi har flere kvalifiserte ventilasjonsmontører med ekspertise innen industri. De har erfaring med både design og montering av ventilasjonssystemer. De er kjent for å påta seg de mest krevende oppgaver og leverer alltid opp til forventingene, også til de mer krevende kunder.

Ønsker du oversikt over tilgjengelige arbeidere

Fyll ut skjema

Dine kontaktopplysninger