Tanken bak alt vi gjør er å skaffe de beste arbeidere for våre kunder og spennenes arbeidsplasser for våre arbeidere.

ALL10 Bemanning AS er en ledende leverandør av bemanningstjenester i Norge.

 

Vi tilbyr fleksible og effektive bemanningsløsninger innenfor industri, bygg og andre tekniske fagområder. Siden 2015 har vi samarbeidet med installatører, entreprenører, byggmestere og verft rundt om i hele Norge. Tilbakemeldingene og erfaringene vi har fått, gir oss en trygghet og styrke til å tørre å si at vi er i toppen på kvalitet og leveringsdyktighet.

Tanken bak alt vi gjør er å skaffe drømmejobb for våre arbeidere, og beste arbeidere for våre kunder. Vi viser ekte engasjement hver eneste dag.

Yter tjenester på høyeste nivå.

 

Vi jobber nært markedet og prøver å være i forkant av våres kunders behov. Dette gjør at vi kan klargjør kandidater og ansette før vi får oppdrag. Systemene vi bruker er skreddersydd for vår bransje og oppdateres automatisk. Vi bruker egen kompetansekartlegging for hvert fagområde der vi kartlegger arbeidserfaring, kurs, sertifikater og referanser.

Erfaringer vi har med å jobbe med mennesker gjør at vi har høy treffprosent for suksess både for ansatte og kunder.

Vi er til å stole på

Kunnskap

Gjennom langt erfaring og bred kunnskap vet vi på hva som skal til for å lykkes. Vi oppdaterer vår kompetanse med jevnlig kursing innen vår bransjen.

 

Profesjonalitet

Kundenes og ansattes behov blir tatt på alvor.
Sertifiserer bedriftens rutiner og prosesser årlig.

Ansvar

Vi tar ansvar for vår leveranser og gir deg som kunde 100% fornøyd-garanti.

Referanser

Ønsker du å finne ut mer?

Våre sertifikater