Vi kan tilby DEG jobb i Bygg og Industri!

Veien til drømmejobben starter hos oss!

 

All10 Bemanning har forskjellige jobber. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne din drømmejobb og sammen finne veien å gå for å nå målet. I de bransjene vi jobber i er våre kunder veldig interessert i folk som vill få til noe. Ingen ting er umulig hvis du selv vil og er villig til å stå på for å få det til. Du er en viktig ressurs og når du jobber med det du trives med kan du nå uante høyder.

Derfor kan du stole på oss

Norske standarder

All10 Bemanning AS jobber i henhold til norsk standard. Vi følger arbeidsmiljøloven, passer på at våre ansatte får HMS-kurs og tilbyr gode ansettelsesforhold. Respekt for våre ansatte er vår høyeste verdi.

 

Kjennskap til arbeidsmarkedet

Både ledelse og konsulenter i All10 Bemanning AS har lang fartstid på arbeidsmarkedet. Våre pålitelige og faglig sterke ansatte har sikret firmaet en god posisjon i markedet, slik at vi kan tilby deg varierte arbeidsoppgaver og fast arbeidskontrakt.

 

Vi tar vare på våre ansatte

Siden starten har målet til selskapet vært å skape et bemanningsfirma som tar vare på våre ansatte og gi dem tilbud om oppdrag til firma som setter pris på den kompetansen og styrken våre arbeidere besitter. Med tanke på deg som ansatt, gjør vi det beste for å bistå deg med all nødvendig støtte.

Registrer din CV nå!

Ønsker du å finne ut mer?